Soylu'dan Özdağ'ın iddialarına yanıt: Bizim ağzımıza küfür yakışmaz, yapsaydım özür dilerdim

Soylu'dan Özdağ'ın iddialarına yanıt: Bizim ağzımıza küfür yakışmaz, yapsaydım özür dilerdim
Süleyman Soylu, Ümit Özdağ'ın kendisini telefonda küfür etmekle suçlamasına yanıt verdi. İddiaları yalanlayan Soylu, 'Böyle bir hata yapsaydım özür dilerdim' dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda karşılıklı küfürleştiklerini iddia etmişti. Van'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Soylu'ya, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın kendisi hakkında ortaya attığı 'küfür' iddiaları soruldu.

"ÖZÜR DİLERİM BEN AMA BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bakan Soylu, Özdağ'ın iddialarına "Bizim işimiz budur, birçok yalanla, iftirayla, taciz ve tehditle karşı karşıya kalabiliriz. Bizim ağzımıza küfür yakışmaz, doğru da değil. Biz sadece ülkemizi yönetmek için çaba sarf etmiyoruz, gelecek nesillere de bir model olmak durumundayız. Velev ki böyle bir hata işlemiş olalım, kişi ne kadar pespaye, aşağı olursa olsun, özür dilerim ben. Ama böyle bir şey söz konusu değil" şeklinde yanıt verdi.

"AYIP DEĞİL Mİ YA..."

Daha önce televizyonlardaki canlı yayınlarda söylediği sözler dışında bir şey söylemediğini ifade eden Solyu şunları kaydetti:

"İsimsiz, bilmediğiniz telefonlar geliyordur size de. Geçen Mardin'e giderken bir mesaj geldi, mesajda tehdit var, taciz ve iftira var. Telefon açtım, kimsiniz dedim, kendini tanıttı. Bu mesajlar ayıp değil mi ya... Sonra konuşma tonunu değiştirdi, ben de televizyonlarda, kamuoyunda açık olarak söylediğim sözleri söyledim, başka bir söz söylemedim, telefonu kapattım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar