İYİ Parti'den istifa eden vekil Yanıkömeroğlu CHP’ye katılacak

İYİ Parti'den istifa eden vekil Yanıkömeroğlu CHP’ye katılacak
CHP’nin bugünkü grup toplantısında partiye iki yeni milletvekili katılacağı konuşuluyor. Bu vekillerden birinin adı netleşti. İYİ Parti'den istifa eden Ayşe Sibel Yankıömer'e Özgür Özel rozet takacak. Eski iki İYİ Partili vekilin de adı geçiyor.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yapacağı grup toplantısında partisine yeni katılması beklenen iki milletvekiline rozet takacak.

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimlerden birinci parti çıktıktan sonra partisinin Meclis’te kapalı olarak yaptığı grup toplantısında CHP’ye yeni milletvekillerinin katılabileceğinin sinyalini vermişti.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDEN AYŞE SİBEL YANIKÖMEROĞLU'NA ROZET TAKILACAK

Bu vekillerden biri, İYİ Parti'nin kuruluş amaç ve ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle istifa ettiğini duyuran Ayşe Sibel Yankıömeroğlu. Yanıkömeroğlu’nun rozeti bugün saat 12:45'te gerçekleşecek CHP Grup Toplantısı’nda Genel Başkan Özgür Özel tarafından takılacak.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın parti kaynaklarından edindiği bilgiye göre de bugün CHP’nin Meclis’te yapılacak grup toplantısında partiye iki yeni milletvekili katılacak.

CHP’ye ilerleyen günlerde de katılımların olabileceği söyleniyor.

ÜMİT ÖZLALE VE LÜTFULLAH KAYALAR'IN ADI GEÇİYOR

İzmir Milletvekili Ümit Özlale ve Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar gibi isimler ileri sürülse de bu isimler doğrulanmadı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar