Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı'nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak

Kılıçdaroğlu:  Millet İttifakı'nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak
'Daha cenazeler toprağa verilmeden bu nedir?'

CHP Meclis Grubu Toplantısı öncesi açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet İttifakı'nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Gezi Direnişi üzerinden kendisine yönelik "Bu ülkeyi sevdiklerini ilan edenler ne yazık ki aydınlık gençler diye ana muhalefetin başı bu gençleri ilan etmeye çalıştı. Bunlar aydınlık filan değil tamamıyla aldatılmış gençler. Bu da ifademin en iyi yanıdır" sözlerine tepki gösteren CHP Lideri Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Erdoğan'ın yaptığı konuşma beni derinden etkilemiş durumda. Daha cenazeler defnedilmedi. Bu nasıl bir konuşma? Yaralar sarılmadan bu nasıl kahkahadır? 

Derdi benim. Ya arkadaş benden ne istiyorsun sen? Ya acı günde bari kavga etmeyelim. Düşünelim. Türkiye'yi bu dertten nasıl kurtuluruz? Bunu düşünelim. Memlekete başsağlığı dileyelim.

Buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet İttifakı’nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak.

Yazık günah değil mi? Şimdi konuştuğumuz için çok üzgünüm. Bir başsağlığı dileyin.

Sanki olağan bir işmiş gibi, Bu Meclis niye var? Bütün vatandaşlarımızında şunu söylemek isterim. Başımız sağ olsun. Hiç kimsenin tırnağına zarar gelmesini istemiyoruz.

Tuzun koktuğu yerde ne söylenir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar