İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Güzel dileklerini ve temennilerini ileten herkese yürekten teşekkür ediyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Güzel dileklerini ve temennilerini ileten herkese yürekten teşekkür ediyorum
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu, kurultay ve bundan sonraki süreç hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Dervişoğlu, güzel dileklerini ve temennilerini ileten herkese teşşekkür etti.

Artı Gerçek - İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabı üzerindne paylaşım yaparak güzel dileklerini ve temennilerini ileten herkese teşşekkür etti.

Dervişoğlu paylaşımında, "İYİ Parti olarak; Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacak, Türk milletinin gür sesi ve hürriyetin bekçisi olmaya büyük bir inançla, azimle ve kararlılıkla devam edeceğiz!" ifadelerine de yer verdi.

Dervişoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Demokrasi, kardeşlik ve birlik ruhuyla gerçekleştirdiğimiz İYİ Partimizin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın ardından; Sevincimize ortak olarak güzel dileklerini ve temennilerini ileten herkese yürekten teşekkür ediyorum. Aziz milletimiz emin olsun ki, İYİ Parti olarak; Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacak, Türk milletinin gür sesi ve hürriyetin bekçisi olmaya büyük bir inançla, azimle ve kararlılıkla devam edeceğiz!"

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar