AKP kulisi: Erdoğan MKYK'de ne dedi, hangi mesajları verdi?

AKP kulisi: Erdoğan MKYK'de ne dedi, hangi mesajları verdi?
AKP'de yerel seçim sonrası yapılan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'bayrak değişimi' mesajı verdi. Ekonomi politikalarının ise aynen devam edeceğini söyledi.

Artı Gerçek - AKP'nin 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısı dün Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantıda, seçimin sayısal sonuçları ile illerdeki durum ele alındı.

NTV'nin AKP kulislerinden aktardığına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MKYK'nin açılış konuşmasında uzun bir seçim değerlendirmesi yaptı.

ERDOĞAN: GEREKLİ DEĞİŞİMLERİ YAPACAĞIZ

Sonuçların üzerinde dikkatle durulması gerektiğini belirten Erdoğan, "Bayrak değişimine gideceğiz. Bünyemizde gerekli değişimleri yapacağız." ifadesini kullandı.

Erdoğan, yıl sonuna doğru yapılması planlanan kongrenin de parti içinde bir 'yenilenme' fırsatı sunacağını söyledi.

Yönetim kademelerinde değişimin kongreden önce olabileceği dillendirildi.

Erdoğan, konuşmasında AKP seçmeninin sandığa gitmediğini savundu. Bu durumun altında yatan nedenin ortaya çıkartılması gerektiğini aksi halde sorunun süreceğini söylediği de belirtildi.

EKONOMİ PROGRAMI DEVAM EDECEK

Erdoğan, konuşmasında ekonomiye yönelik de mesaj verdi. Yüksek fiyatlara değinen Erdoğan, gerekli önlemlerin alınacağını ve yeni dönemde sıkı tedbirler getirileceğini belirtti. Erdoğan mevcut ekonomi programının da süreceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar