Zafer Algöz'ün 'Gibi' açıklamasına sosyal medyadan tepki

Zafer Algöz'ün 'Gibi' açıklamasına sosyal medyadan tepki
Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından Zafer Algöz'ün diziyi bir başka komedi yapımı olan Gibi dizisiyle kıyasladığı paylaşım sosyal medyada tartışma yarattı.

Oyuncu Zafer Algöz, Erşan Kuneri projesini "Gibi" dizisine benzeten bir izleyiciye "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını verdi.

Başka bir kullanıcı da bu yanıtın altına "Zafer Abi bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum Gibi başka bir şey. Keşke sen ve Cem Abi Gibi'de bir bölüm de olsa oynasanız. Off ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek." yazdı. Zafer Algöz ise bu kullanıcıya "Feyyaz Yiğit komedisi mi?" yanıtını verdi.

 

 

'SU MUHALLEBİSİYLE EKMEK KADAYIFINI MUKAYESE ETMEYELİM'

Başka bir Twitter kullanıcısı bu sözler üzerine "Sevgili Zafer Abi, kıyaslamak yerine ayrı kulvarlarda görmek daha doğru olurmuydu acaba. Bir de Gibi ekibinin de duayen bir abisi olarak daha yapıcı bir yorumun hoş olurdu diye düşünmeden edemedim. Seviliyorsun abicim, saygılar" yorumunda bulundu.

Zafer Algöz bu yanıta "Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki" sözleriyle cevap verdi.

Zafer Algöz'ün tweetleri sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

 

Öne Çıkanlar