Yol açmak için 'Hangi partiye oy verdiniz?' diye soruldu

Yol açmak için 'Hangi partiye oy verdiniz?' diye soruldu
İYİ Parti'den Melik Kırkpınar'ı köylerine çağıran yurttaşlar, belediye yetililerinin ellerindeki listeye bakarak 'Hangi partiye oy verdiniz?' diye sorduğunu ileri sürdü.

Erzurum’un Karayazı İlçesine bağlı birçok köyde yolların günlerdir kardan kapalı olduğu ve açılmadığını belirten vatandaşlar İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar’ı köylerine davet ederek şikayetlerini anlattı.

Melih Kırkpınar’ı köylerine çağıran vatandaşlar, atlı kızaklarla geldikleri yol kavşağında yol çalışmaları için talepte bulundukları belediyeden nasıl geri dönüş aldıklarını anlattı.

Odatv'de yer alan habere göre, Karayazı Tahtırevan Köyü’nde yaşayan yurttaşlar, günlerdir kapalı olan yollarının açılmasını istedikleri Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin kendilerine ellerindeki listelere bakarak "hangi partiye oy verdiniz?" diye sorduklarını ve ona göre tavır aldıklarını savundu.

Duruma tepki gösteren Melih Kırkpınar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve milletvekillerine seslenerek, "İşte Türkiye’nin geldiği durum.Ellerinizi vicdanınıza koyun. Bu insanlar size ne kötülük etti?" diye sordu.

Öne Çıkanlar