Yıldırım Demirören, Türkiye Golf Federasyonu başkanlığına aday oldu

Yıldırım Demirören, Türkiye Golf Federasyonu başkanlığına aday oldu
Demirören, 10 milyon dolarlık golf sahasını 320 milyon dolara Ziraat Bankası'na satmasıyla gündeme oturmuştu.

10 milyon dolara aldığı Kemer Country Golf Kulübü’ne ait golf sahasını 320 milyon dolara Ziraat Bankası'na sattığı ortaya çıkan Yıldırım Demirören, Golf Federasyonu başkanlığına aday oldu. Demirören seçime tek aday olarak girecek.

Demirören Grubu’nun, Doğan Medya’yı satın alırken Ziraat Bankası’ndan kullandığı 750 milyon dolar krediyi ödemediği iddialarının ardından, aldığı krediye karşılık teminat olarak gösterdiği Kemer Country Golf Kulübü’ne ait golf sahasının akıbeti günlerce konuşulmuştu.

Demirören'in 10 milyon dolara aldığı golf sahasını 320 milyon dolara Ziraat Bankası’na satması büyük tartışmalara yol açarken, Demirören'den yeni bir hamle daha geldi. Yıldırım Demirören, Golf Federasyonu başkanlığına aday oldu. Demirören seçime tek aday olarak girecek.

YILDIRIM DEMİRÖREN KİMDİR?

6 Ekim 1964’te Bursa İnegöl’de doğan iş insanı Demirören, 2004 ve 2012 yılları arasında da Beşiktaş JK'nin 32. başkanlığını yaptı. Spor yöneticisi de olan sanayici Demirören 27 Şubat 2012 ile 28 Şubat 2019 tarihleri arasında da Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar