Yerkel'in özrüne en büyük tepki Twitter'dan geldi

Yerkel'in özrüne en büyük tepki Twitter'dan geldi
Soma faciasının ardından polis tarafından yere yatırılmış bir madenciyi tekmeleyen Yusuf Yerkel'in 4 yıl sonra dilediği özre en kitlesel tepki Twitter kullanıcılarından geldi.

GÜNCEL - Soma’da 301 madencinin hayatını kaybettiği facia, dördüncü yılında sosyal medyanın da en önemli gündemi oldu. Özellikle dört yıl önce Soma’ya giden dönemin Başbakanı Erdoğan’ı protesto eden bir madenciye polisin müdahalesinin ardından tekme atarak saldırıda bulunan Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel’in, Twitter'dan yaptığı özür açıklamasına, tepki yine Twitter üzerinden geldi.

İLGİLİ HABER MADENCİ TEKMELEYEN YERKEL GÜNAH ÇIKARDI

Yusuf Yerkel'in açıklamasının ardından klavye başına geçen bir çok yurttaş, tepkisini sosyal medyada paylaştığı mesajlarla dile getirdi.  'Yusuf Yerkel' başlığı kısa sürede atılan 4 binin üzerinde tweet ile Twitter’ın Türkiye gündeminde en çok paylaşım yapılan başlıklardan oldu.

Mesajlarını, Yerkel'i yere düşmüş madenciye tekme atarken gösteren foroğrafla birlikte paylaşan sosyal medya kullanıcıları o anı, 'Vicdanını başkalarına teslim etmiş anının karesi' olarak nitelendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YUSUF YERKEL MİLLETVEKİLİ ADAY DAYLIĞI HABERLERİNİ YALANLADI

Twitter açıklamasına gelen tepkilerin ardından yeni bir mesaj paylaşan Yusuf Yerkel, AKP'den milletvekili aday adayı olduğuna yönelik haberlerin gerçek olmadığını söyledi.

Twitter künyesinde 'Başbakanlık Müşaviri' Yerkel, milletvekilliği aday adaylığı için "Günün dersi: sosyal medya nedir? Birisi bir yalan söyler, sonra kırk 'akıllı' bu yalana inanır ve yayar. Hakkımda milletvekili adayı olduğuma dair yalanlar dolaşıyor. Siz yalan dünyanızda yaşamaya devam edin..." mesajı paylaştı. (ARTI GERÇEK)

Öne Çıkanlar