'Yeni Türkiye'den soğan-patates manzarası

'Yeni Türkiye'den soğan-patates manzarası
Bir kamyon dolusu patates Urfa'nın Eyyübiye ilçesinde dağıtıldı. Dağıtım sırasında çekilen videoda yüzlerce insanın dakikalar içerisinde patates çuvallarını adeta kaçırdığı görülüyor.

ARTI GERÇEK- İktidarın halka ücretsiz soğan ve patates dağıtma kararı son yılların en tartışmalı "yardım" kampanyalarından biri olmayı sürdürüyor. 

Geçtiğimiz haftalarda hükümetten yapılan açıklamada "çiftçinin elinde kaldığı" belirtilen patates ve soğanın Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından satın alınacağı ve satın alınan ürünlerin halka ücretsiz olarak dağıtılacağı duyurulmuştu. Hatta PTT çalışanlarına soğan-patates dağıtım işinin de bindirildiği görülmüştü.

Bugün bir kamyon dolusu patates Urfa'nın Eyyübiye ilçesinde de dağıtıldı. Dağıtım sırasında çekilen bir videoda yüzlerce insanın kamyona üşüştüğü ve birkaç dakika içerisinde patates çuvallarının adeta kaçırılarak götürüldüğü görülüyor. O anların kayda alınmış videosunu sosyal medya hesabından paylaşan bir kullanıcı "Görüyorsunuz 3 dakikada bütün kamyon boşaltıldı" diyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar