Yeni 'Red Kit' serisi için çalışmalar başladı: Ekranlara geri dönüyor

Yeni 'Red Kit' serisi için çalışmalar başladı: Ekranlara geri dönüyor
Red Kit'in yeni serisi için çalışmalar başladı, dizinin tüm karakterleri yer alacak.

Yeni "Red Kit" serisi için çalışmalar başladı. Dizide Daltonlar, Calamity Jane, Pat Poker ve Rantanplan dâhil "Red Kit"in tüm renkli karakterleri yer alacak.

Belçikalı karikatürist Morris tarafından 1946’da yaratılan "Red Kit" koleksiyonu, dünya çapında 300 milyon adet satan 46 grafik romandan oluşuyor. Morris, "Red Kit"te Fransız yazar René Goscinny (Asterix & Obelix) ile yirmi yıl boyunca işbirliği yaptı. Federation ve Un pour Tous Productions tarafından ortaklaşa geliştirilen isimsiz dizide, Daltonlar, Calamity Jane, Pat Poker ve Rantanplan dâhil olmak üzere "Red Kit"in (Lucky Luke) tüm renkli karakterleri yer alacak. Oyuncu Michael Youn, dizinin ortak yaratıcısı, sanatsal yapımcısı ve yönetmeni olarak da görev alacak.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Fransa’nın popüler aktörlerinden ve komedi yönetmenlerinden Youn, "Çizgi romanların büyük bir hayranı olarak bu maceranın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım ve izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Şirketin kurucusu Pascal Breton, "Üretmek, çocukluk hayallerini gerçekleştirmektir. Bugün sahip olduğumuz hayali bir dünyada, yetenekli Michael Youn’la Red Kit ve Daltonların efsanevi evrenini tercüme etme fırsatımız harika bir şey ve dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar