Yanan araçtan çıkarılan oyuncu Anne Heche’nin sağlık durumu stabil

Yanan araçtan çıkarılan oyuncu Anne Heche’nin sağlık durumu stabil
Entübe edilen Anne Heche'nin menajeri, oyuncunun durumunun stabil olduğunu duyurdu.

Yaptığı trafik kazasının ardından entübe edilen oyuncu Anne Heche'nin menajeri, oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Oyuncunun durumunun stabil olduğunu söyleyen temsilci, "Ailesi ve arkadaşları, düşüncelerinizi ve dualarınızı istiyor ve bu zor zamanda mahremiyetine saygı duymanızı istiyor" ifadelerini kullandı.

CNN'in aktardığı habere göre, Heche'ye yakın bir kaynak, Cumartesi sabahı CNN'ye verdiği demeçte, Heche'nin "ciddi yanıklarla" yoğun bakım ünitesinde olduğunu söyledi. Kaynak, "Yaşadığı için şanslı. Ciddi yanıkları var ve önünde uzun bir iyileşme var. Ekibi ve ailesi hala kazaya neyin yol açtığını çözmeye çalışıyor" dedi. 

Los Angeles Polisi Kamu Bilgilendirme Memuru Jeff Lee, Heche'nin aracının yoldan çıktığında yüksek hızda seyahat ettiğini belirtti. Heche, Los Angeles İtfaiyesi sağlık görevlileri tarafından kritik durumda yerel bir hastaneye götürüldü. Los Angeles polisi, itfaiyecilerin "ağır hasarlı yapı içindeki inatçı alevlere erişmesi, onları sınırlaması ve tamamen söndürmesi"nin bir saatten fazla sürdüğünü söyledi.

Öne Çıkanlar