Küçük kızı, vefat eden babası Murat Özer'i andı: Kokun yadigar kaldı

Küçük kızı, vefat eden babası Murat Özer'i andı: Kokun yadigar kaldı
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sinema eleştirmeni Murat Özer'in iki yaşındaki kızı, babasını duygusal bir mesajla andı.

Oyuncu Feride Çetin ve geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden sinema yazarı Murat Özer’in kızları Hayat, 2 yaşına bastı. Feride Çetin ve Murat Özer'in kızları Hayat, babasını doğum gününde duygusal bir mesajla andı.

'HEP BİZİMLESİN BABACIĞIM'

2 yaşındaki Hayat, iki buçuk yıldır kanserle savaşan babası Murat Özer'i, doğum gününde şu sözlerle andı:

"Canım babam, bana öyle güzel gülerdin ki neşen hatıra kaldı. Benim için dağlar, denizler aştın, fırtınalarla yarıştın, değirmenlerle savaştın, kokun yadigar kaldı. Şarkılar, şiirler, masallar söyledin sihrin kaldı. Sevgin kalbimde, cesaret ve gücün içimde. Hep bizimlesin babacığım."

MURAT ÖZER KİMDİR?

Sinema eleştirmen olan Murat Özer 1966 yılında doğdu. Sinema Yazarları Derneği'ne 1994'te üye olan Özer, kimi yayın organlarında sinema üzerine eleştiri yazıları yazdı. Bir süredir tedavi gören Murat Özer, 2019 yılında oyuncu Feride Çetin ile nikah masasına oturmuş, çiftin kızları 'Hayat' ise Haziran 2020'de dünyaya gelmişti. Murat Özer, 9 Mart 2022'de kanser nedeniyle yaşamını yitirdi.

FERİDE ÇETİN KİMDİR?

Feride Çetin, 5 Kasım 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Bulgaristan göçmenidir. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü'nden mezun olmuştur.

İki Genç Kız filminin setinde yönetmen Kutluğ Ataman tarafından keşfedilip filmin başrolüne seçilmiş ve büyük beğeni toplayan Behiye karakterini canlandırarak oyunculuk macerasına başlamıştır. Oyunculuğun yanı sıra çevirmenlik, dergicilik, gazetecilik deneyimi de olan genç oyuncunun kendisinin yönettiği 15 kadar kısa filmi de bulunmaktadır.

Eve Dönüş, Anneler ve Kızları, Aşk ve Ceza, Yalancısın Sen ve Hatırla Sevgili dizilerinde rol alan Feride Çetin ayrıca Atv ekranlarında yer alan Hercai dizisinde Zehra karakterine hayat verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar