Hastane önünde sahibini bekleyen ‘Boncuk’a rengarenk kulübe

Hastane önünde sahibini bekleyen ‘Boncuk’a rengarenk kulübe
Rahatsızlanan sahibi Cemal Şentürk’ü, tedavi gördüğü hastanenin giriş kapısında 5 gün boyunca bekleyen ve dünya basınında da geniş yer bulan ‘Boncuk’ isimli köpeğe kulübe hediye edildi.

Hastaneden tedaviye alınan Cemal Şentürk'ün taşındığı ambulansı takip eden 'Boncuk' isimli köpek, hastanenin giriş kapısı önünde beklemeye başladı. Şentürk’ün yakınları tarafından eve götürülen Boncuk, her defasında yeniden hastaneye döndü. Sevimli köpek, hastane personeli ve yurttaşların ilgi odağı oldu.

Sağlık durumu iyiye giden Şentürk’ün, tekerlekli sandalyeyle aşağı inip, bekleyişini sürdüren ve hastane çalışanlarınca beslenen köpeğiyle buluşması, duygusal anlara sahne oldu. Cemal Şentürk, 6'ncı günde tedavisinin ardından taburcu olup evine döndü. Boncuk'un sahibinin tedavi gördüğü özel hastanenin giriş kapısı önünde 5 gün boyunca beklemesi, dünya basınında da geniş yer buldu. 

'BÖYLE BİR KÖPEĞE SAHİP OLMAK BİZİ GERÇEKTEN GURURLANDIRDI'

Herkesin sevgisini kazanan Boncuk için Ortahisar Belediyesi Gençlik Hizmetleri ile Veteriner İşleri Müdürlüğü bir kulübe tasarladı. Sahibinin yaşadığı apartmanın önüne konulan kulübe, Femin & Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst tarafından da rengârenk boyandı, üzerine Boncuk'un resmi çezildi. Boncuk, mahallenin de maskotu oldu.

Cemal Şentürk'ün kızı Aynur Egeli, "Çok arayan, soran oluyor. Birçoğunu da kabul edemiyoruz. Babam şu an biraz rahatsız. Çok yoruluyor. Boncuk'a bu kadar ilgi göstermeleri de güzel bir şey. Bu durum bizi çok memnun ediyor. Belediye başkanımız da duyarlı. Boncuğumuza yuva yaptılar ve getirdiler. Çok memnun olduk" dedi.

Turgay Şentürk de, "Baya arayan oldu, Boncuk herkesin ilgisini çekti. Bizi de çok mutlu etti. Böyle bir köpeğe sahip olmak bizi gerçekten gururlandırdı. Boncuk'a yuva yaptılar gönderdiler. İlgilenen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (DHA)

Öne Çıkanlar