Vali Yerlikaya, 15 Temmuz paylaşımında 'İmamoğlu' detayını sildi

Vali Yerlikaya, 15 Temmuz paylaşımında 'İmamoğlu' detayını sildi
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın paylaştığı 15 Temmuz videosunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını aldığı gün düzenlenen mitingden bir kare yer aldı. Yerlikaya, bu detayı sildi.

İstanbul Valiliği tarafından hazırlanan videoda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüntüleriyle "15 Temmuz 2022 Saraçhane" anonsuyla etkinliğe davet paylaşımı yapıldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın paylaştığı 15 Temmuz videosunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını aldığı gün düzenlenen Saraçhane Mitingi’nin görüntüleri yer aldı. Vali Yerlikaya, daha sonra tweeti sildi.

Görüntülerde İBB Başkanı İmamoğlu'nun mazbatasını almasının ardından Saraçhane önünde toplanan kalabalığa hitap ederken çekilen fotoğraf yer almıştı. Vali Yerlikaya, tweetini silerek bu detayın çıkarıldığı haliyle tekrar paylaşım yaptı. Bu ayrıntı sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

İlk paylaşım silindikten sonra yenisi paylaşıldı:

'VASATLIĞINIZI KANITLAMIŞ OLDUNUZ'

Bir Twitter kullanıcısı, bu ayrıntının ardından "İBB başkanını paylaşmanız silmenizden daha iyi bir hareketti. Vasatlığınızı yeniden kanıtlamış oldunuz" diyerek Yerlikaya'ya  tepki gösterdi.

 

 

Öne Çıkanlar