Ümitcan Uygun'un hesabının ele geçirildiği öne sürüldü, tehdit mesajları paylaşıldı

Ümitcan Uygun'un hesabının ele geçirildiği öne sürüldü, tehdit mesajları paylaşıldı
Ümitcan Uygun'a ait olduğu iddia edilen hesabın tehdit mesajları ifşa edildi.

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli sıfatıyla ifade veren Ümitcan Uygun'un sosyal medya hesabının ele geçirildiği iddia edildi. Uygun'un Müge Anlı'ya yönelik, "Onları da öldüreceğim, annemin intikamını almadan ölmek bana yakışır mı" fiadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Ankara Keçiören'de yaşamını yitiren Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin baş şüpheli sıfatıyla ifade verdikten sonra hakkında hiçbir işlem yapılmayan Ümitcan Uygun'un hesabını ele geçirdiğini iddia eden ‘@dampyofficial’ isimli bir kullanıcı, Uygun'un hesabından atılan mesajları yayınladı.

ÖLÜM TEHDİDİ

Uygun'a ait olduğu belirtilen Instagram hesabından (um1tcanuygun.06) atılan mesajlarda Uygun'un, "Yarın inşallah temize çıkarsın. Müge Anlı’yı her gün izliyorum" diyen bir kadına, "Onları da öldüreceğim, annemin intikamını almadan ölmek bana yakışır mı" dediği görüldü. 

'HAYAT ARTIK BİTTİ'

Yazışmaların devamında ise, "Bir kanıtları yok kuzen. Eğer bir kanıtları olsaydı seni böyle gezdirmezlerdi ortada" mesajını yanıtlayan Uygun’un, "Hayat bitti artık Zeyno kendimizi yaktık. Bulamazlar ben o gün evde değildim ki sabah eve gittiğimde buldum" dediği görüldü.

GÖZALTINA ALINMIŞTI

Ümitcan Uygun, geçen günlerde sosyal medyada katıldığı bir canlı yayında Abdullah S.’yi öldürmekle tehdit etmiş ve önceki gün gözaltına alınmıştı. Uygun, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Uygun’un annesi Gülay Uygun da şüpheli bir biçimde yaşamını yitirmişti. Anne Uygun'un intihar ettiği öne sürülmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar