Uğur Dündar: Soranlara ve merak edenlere son kez yazıyorum

Uğur Dündar: Soranlara ve merak edenlere son kez yazıyorum
Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Artı 1 TV" iddialarına son kez yanıt veridğini yazdı.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?" diye yazmıştı. 

Özdil, paylaşlımında Uğur Dündar'ın da bir süre görev yaptığı "Artı 1 TV"yi kast etmişti.

O esnada Tele 1 televizyonunda canlı yayında olan Uğur Dündar ise bu paylaşım üzerine Özdil'e öfkelenmiş ve "Benim ne kadar namuslu olduğumu en iyi Yılmaz bilir" diyerek Özdil için "Cenazeme bile gelmesin" ifadelerini kullanmıştı. 

Sözcü gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Artı 1" iddialarını son kez yanıtladığını açıkladı.

Dündar'ın açıklaması şöyle oldu:

"Soranlara ve merak edenlere son kez yazıyorum: SBK iddianamesinde ve Borajet davasında +1 Televizyonu yer almıyor! Uğur Dündar adı zaten hiçbir akçeli konuda geçemez. Ekim Alptekin'i tanımam.Hiç konuşmadım. +1 TV'de 6 ay çalışıp,arkadaşlarımın emekleri sömürüldüğü için ayrıldım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar