Urfa'da CHP'ye katılım töreni

Urfa'da CHP'ye katılım töreni
CHP Urfa Milletvekili Aziz Aydınlık yeni üyelerin katılımı için yapılan törende 'Geliyor, gelmekte olan CHP, gidiyor gitmekte olan AK Parti' dedi.

CHP, Urfa'da bazı aşiret üyelerinin partiye katılımına ilişkin tören düzenledi. Bazı parti yönetcilerinin de bulunduğu törende CHP milletvekili Aziz Aydınlık, Urfa'da güçlendiklerini savundu.

CHP'li Aydınlık, şunları söyledi:

"Partimize katılım sağlayan tüm kardeşlerimize aramıza hoş geldiniz diyorum. Partimiz Şanlıurfa’da daha da güçlenmiştir. Ülkemizde ve ilimizde yaşanan ekonomik sıkıntılar Suruç ilçemizde de yaşanmaktadır. Bu sorunları CHP iktidarı ile inşallah çözüme kavuşturacağız. Ben inanıyorum ki önümüzde yapılacak olan ilk seçimlerde halkımız kendisini bu kadar sıkıntıya sokan AK Parti iktidarını gönderecektir. Geliyor, gelmekte olan CHP, gidiyor gitmekte olan AK Parti. Tekrardan Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılan."

CHP İl Başkanı Cidir ve CHP Suruç İlçe Başkanı Servet Gören de yeni üyelere "Hoş geldiniz" dedi. Ardından Aydınlık, Cidir ve yönetim kurulu üyeleri, CHP’ye katılanlara rozet taktılar.

Öne Çıkanlar