Bahçeli'den CHP'ye: Alnını karışlamak bizim için farz olacaktır

Bahçeli'den CHP'ye: Alnını karışlamak bizim için farz olacaktır
MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ın seçim güvenliği için 'seçim ordusu kuruyoruz' sözlerine tehdit vari bir yanıt verdi.

ARTI GERÇEK - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasına Türkiye’deki tüm çalışanların ekonomik zorluklarla mücadele ettiği için mutsuz olduğunun altını çizen Bahçeli bu ifadesinin ardından Türkiye’nin büyüme hızından memnun olduklarını söyledi.

Türkiye ekonomisinin güvenlik duvarlarının bir türlü istenen seviyeye ulaşamadığını belirten Bahçeli. Türkiye’nin on yıllardır ekonomik cendere içinde olduğunu  söyledi.

Dış mihrakarın Türkiye'ye karşı örgütleri kullanmasının ardından şimdi de dövizi kullandığını iddia eden Bahçeli, Türkiye'nin ekonomik gözdağlarıyla susturulmak istendiğini söyledi:

"Türk ekonomisinin yüzde 7.4 büyümesi taktir edilecek bir durumdur. Parti olarak Türkiye'nin büyümesinden sadece mutluluk duyarız. Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenler, döviz silahını da çekmişlerdir. Türk lirasının döviz karşısında erimesi bunun sonucudur. Emperyalizmin tüm enstürmanlarını harekete geçerek dehşet tablosunu genişletmenin peşindedirler. Hiçbir iktidar insanının işsiz kalmasını kasıtlı bir şekilde istememiştir. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana kadar siyaset adamları insanımızın refah ve huzura kavuşması için mücadele etmişlerdir."

CHP'YE SEÇİM GÜVENLİĞİ YANITINI TEHDİTVARİ İFADELERLE VERDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın seçim güvenliği için "seçim ordusu kuruyoruz" sözlerine tehdit vari bir yanıt veren Bahçeli, Eğer ordu kuruyoruz diye ortalığı velveleye vermeye kalkarlarsa bunların alayının alnını karışlamak bizim için farz olacaktır" dedi:

"CHP’nin geveze ve gevşek bir grup başkanvekili "seçim ordusu kuruyoruz" diyerek aklının dibini dökmüştür.
Bizim bildiğimiz ordu tektir. Yeni bir ordu kurma teşebbüsü paralele bir örgütlenme olsa gerektir.
Teröristler de bu orduya sızdırılırsa CHP’nin tipitip grup başkanvekili buna ne diyecektir? Eğer ordu kuruyoruz diye ortalığı velveleye vermeye kalkarlarsa bunların alayının alnını karışlamak bizim için farz olacaktır."

'ABD'NİN SURİYE'DEN ÇEKİLME AÇIKLAMASI TRUMP VARİ BİR İFADE'

Abd'nin Suriye'den çıkıp çıkmayacağını düşünmenin zaman kaybı olacağını belirten Bahçeli, "ABD'nin Ortadoğu'dan çekilmesi afaki ve tali durumdur. ABD'nin Suyiyeden yakın bir zamanda çekilme ihtimali pek mümküm dörünmemektedir. ABD'nin Suriye'den çekilme sözleri yalnızca Trump vari ifadelerdir. ABD Başkanı Trump 30 Mart günü yaptığı açıklamayla dikkatleri çekmiştir, Suriye'den çıkacaklarını söylemiştir. Çıkıp çıkmayacağı afakidir. ABD'nin çekilmesi demek, Ortadoğu'dan sökülüp atılması demektir ki bu durum derin anglosakson akla uygun değildir."

'FRANSA TERÖRDEN ŞİKAYET ETME HAKKINI KAYBETTİ'

Fransa'nın arabuluculuk önerisine sert sözlerle yanıt veren Bahçeli, "ABD geri çekileceğini söylemesinin ardından Fransa'nın öne çıkması, Fransa'nın terör örgütlerine destek verdiğinin ifadesidir. Türkiye'nin Mimbiç operasyonu kabul edilemez diyormuş. Bundan sonra terörden şikayet etme hakkını Fransa kaybetmiştir.

BAHÇELİ'DEN TOSUNCUK TEPKİSİ: KANIMIZI EMMESİNE İZİN VERİLMEMELİ

Binlerce kişiyi milyonlarca lira dolandırdıktan sonra Uruguay'a kaçan 'Tosun' lakaplı Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın hakkında da konuşan Bahçeli,  "Tosuncukmuş, Çiftlik Bank'mış, Süt Bank'mış, bu ve benzeri sülüklerin, sicili kapkaranlık haydutların kanımızı emmesine, sırtımızdan geçinmesine asla ama asla izin verilmemelidir. Bunlar her neredeyse enselerinden tutup, layık oldukları demir parmaklıkların ardına konulmalıdır" dedi.

Öne Çıkanlar