Turgut Kazan, Özgür Özel'i hedef alan Erdoğan'ı uyardı: Avukatının soyadı da Özel

Turgut Kazan, Özgür Özel'i hedef alan Erdoğan'ı uyardı: Avukatının soyadı da Özel
Hukukçu Turgut Kazan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i 'Soyadı çok garip olan zat' diyerek hedef alan Erdoğan'a avukatının adının Ahmet Özel olduğunu hatırlattı.

Duayen hukukçu Turgut Kazan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i hedef alan sözlerine yanıt verdi.

Gezi davasında açıklanan kararlar sonrası CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Çağlayan Adliyesi önünde sert bir açıklama yapmış; Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklenmişti.  Özel, söz konusu sözleri nedeniyle yandaş basında hedef gösterilirken; Erdoğan'da Özel'i "Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zat" diyerek hedef almıştı.

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Turgut Kazan, Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel’e dikkat çekti. Kazan, "Sayın Cumhurbaşkanı, GEZİ kararını eleştirenleri cevaplarken, Özgür Özel için, ‘soyadı çok garip zat’ diyor. Bir kere, Genco Erkal dosyasına sunulan vekaletnamede, o soyadını taşıyan avukata vekaletname verdiğini hatırlatıyoruz" dedi.

'TEKRAR OKUSUNLAR'

Kazan davamında, "Cumhurbaşkanlığı hukuk danışmanlarını uyarıyorum. AİHM’nin Kavala kararlarını tekrar okusunlar. Hüküm kuruldu, tutuklama bitti savunmasıyla ihlal kaldırılmış olamaz. Kenan Evren darbesinde bile yaşamadığımız bir sonuçla karşılaşırız" diye belirtti.

Kazan’ın paylaşımları şöyle:

Öne Çıkanlar