Trump'tan Biden'lı Cadılar Bayramı reklamı

Trump'tan Biden'lı Cadılar Bayramı reklamı
ABD Başkanı Donald Trump başkanlık seçimleri öncesinde 31 Ekim'deki Cadılar Bayramı için reklam filmi yaptırdı. Seçim reklamında Biden zombi olarak tasvir edildi.

Trump kampanyasının websitesinde 'How To Spot A Zombie: Joe Biden Edition' (Bir zombiyi nasıl fark edersiniz: Joe Biden sürümü) isimli kamu spotu yayımladığını, böylece Cadılar Bayramı sezonu boyunca doğal ortamında bir zombinin nasıl fark edileceğine dair ipuçları sunduğunu duyurdu.

Reklamda bir bireyin zombi olduğunu gösteren saldırgan davranışlar, insan eti için iştah duyma ve abuk sabuk homurtularla iniltiler gibi belirtilerin sıralandığı dile getirildi.


'JOE BIDEN BAŞKANLIĞINDAN DAHA ÜRKÜTÜCÜ NE OLABİLİR?'

Reklamın seçmenleri Başkan Donald Trump için oy atmaya ve Demokrat Partili rakibi Joe Biden gibi zombileri Beyaz Saray'dan uzak tutmaya çağırdığı kaydedilerek "Sonuçta, bir Joe Biden başkanlığından daha ürkütücü ne olabilir?" diye soruldu.

"Fear the Walking Dead" ve "The Walking Dead: World Beyond" isimli zombi dizilerinin aralarında yayımlanacağı belirtilen reklamda, Biden'ın hareketlerinin görüntüleri eşliğinde zombi belirtilerine yer veriliyor.

YouTube'da yayımlanan ve yoğun ilgi gören videonun altına "Trump'ı ister sev istersen ondan nefret et, ama bunun komik olduğunu inkar edemezsin",  "Başkan ile ekibi artık tam anlamıyla komedyen oldu, bu harika", "Yalnızca En Büyük Trol Başkanı, Demokrat rakibine karşı zombi karşıtı reklam yayımlayabilirdi" şeklinde yorumlar yazıldı.

Covid-19 geçiren Donald Trump ile first lady Melania Trump, Beyaz Saray'da çocuklara Cadılar Bayramı partisi de verdi.

Maske takmayan Başkan ile first lady fiziki mesafeyi koruyarak maske takan çocuklarla poz verdi.

Öne Çıkanlar