Trump 'sıradan vatandaş' olarak ilk kez görüntülendi

Trump 'sıradan vatandaş' olarak ilk kez görüntülendi
Florida'ya giden eski ABD Başkanı Trump'ın vaktinin çoğunu golf oynayarak geçirdiği belirtiliyor.

Eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, başkanlık görevini tamamladıktan sonraki "sıradan vatandaş" olarak ilk kez Florida’daki West Palm Beach golf kulübünde görüntülendi.

Trump’ın golf oynarken üzerinde "Make America Great Again" (Amerika’yı yeniden büyük yap) sloganının kısaltması "MAGA" ifadesi bulunan kırmızı bir şapka giymesi dikkat çekti. MAGA, Trump’ın iki seçim kampanyasında da kullandığı slogan olarak biliniyor. 3 Kasım’daki başkanlık seçimlerindeki yenilgisini bir türlü kabul etmeyen Trump’ın 2024 seçimleri için siyasi planları olduğu iddia ediliyor. Trump, daha sonra eski başkanlara verilen resmi koruma ekibiyle birlikte yeni ikameti Mar-a-Lago’ya döndü. İkamette görüntülenen Trump’ın oğlu Eric Trump’ın eşi Lara Trump’ın 2022’de Kuzey Carolina’da gerçekleşecek eyalet Senato seçimlerine katılacağı iddia ediliyor.

İRAN’DAN İNTİKAM MESAJI

Öte yandan Tahran, İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’nin ölüm emrini veren Trump’tan intikam alınacağı mesajı verdi. İran’ın dini lideri Ali Hamaney, Twitter’dan Trump’a benzeyen bir golfçünün bir insansız hava aracı tarafından hedef alındığı fotoğrafı "İntikam kesinlikle doğru zamanda olacak" notuyla paylaştı. Gelen tepkiler üzerine Twitter hesabı askıya aldı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar