'Troll' tartışmasında 'Cumhur Frankfurt' özür diledi

'Troll' tartışmasında 'Cumhur Frankfurt' özür diledi
Haskoloğlu'nun tutuklanmasının ardından Meclis Başkanı Şentop'a imalı mesaj atan 'Cumhur Frankfurt' kullanıcısı özür diledi.

Twitter'da yaptığı haber paylaşımlarıyla bilinen İbrahim Haskoloğlu'nun "kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirdiği" iddiasıyla tutuklanmasının ardından özellikle AK Partililer arasında sosyal medya üzerinden başlayan tartışma 'özür'le bitti.

Haskoloğu'nun tutuklanması sonrası AK Partili isimlere yakınlığıyla bilinen "Cumhur Frankfurt" adlı Twitter kullanıcısı Meclis Başkanı Mustafa Şentop’u Twitter’da etiketleyerek, "Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış" dedi.

Bu ifadelerin ardından Şentop’tan yanıt geldi. İlk önce, "Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma" ifadelerini kullanan Şentop, ardından da "Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. İlk defa bozuyorum prensibimi. Ama suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen" ifadelerinin yer aldığı paylaşım yaptı.

'SAĞOLSUNLAR BÜYÜKLÜK VE ANLAYIŞ GÖSTERDİLER' 

Şentop'un sert çıkışından 1 gün sonra 'Cumhur Frankfurt' isimli kullanıcı Şentop'u arayarak özür dilediğini duyurdu: "Az önce Meclis Başkanımız Mustafa Şentop'u arayarak kendilerine Cumhur Frankfurt'a has üslup konusunda haddimi aştığımı ve hiçbir taraf ile bağlantılı olmadığımı ifade ettim. Sağolsunlar, büyüklük ve anlayış gösterdiler. Sadece tenhada özür dilemeyeyim istedim."

Öne Çıkanlar