Tır ve kamyonların İstanbul'a girişi durduruldu

Tır ve kamyonların İstanbul'a girişi durduruldu
İstanbul Valiliği, kuvvetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Anadolu ve Trakya istikametinden İstanbul’a seyahat eden tır ve kamyonların kente girişinin durdurulduğunu bildirdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Anadolu ve Trakya istikametinden gelen tır ve kamyonların İstanbul'a girişinin durdurulduğunu açıkladı.

Vali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kuvvetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Anadolu ve Trakya istikametinden İstanbul’a seyahat eden tır ve kamyonların kente girişinin durdurulduğunu duyurdu.

Yerlikaya, kinci bir duyuruya kadar İstanbul içinde bulunan tır ve kamyonların da trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceğini de belirtti. Hareket halindeki bu araçların en yakın park alanları ve Otoyol Hizmet Tesislerinde (OHT) beklemeleri gerektiğini bildirdi.

İSTANBULLULARA ÇAĞRI

İstanbullulara da mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmama ve toplu taşımayı tercih etmeleri tavsiyesinde bulunan Vali, şu uyarılarda bulundu:

"Kıymetli hemşehrilerim; yoğun kar yağışı nedeniyle, zorunlu olmadıkça lütfen trafiğe çıkmayalım. Ulaşımda toplu taşıma araçlarını tercih edelim. Araçlarınızda mutlaka kış lastiği olsun. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7/24 sizlerin hizmetinizde."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar