Temel Karamollaoğlu: Rabia Naz'ın babasına ve gazetecilere gözdağı veriliyor

Temel Karamollaoğlu: Rabia Naz'ın babasına ve gazetecilere gözdağı veriliyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan ve gazetecilerin gözaltına alınarak gözdağı verildiğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Eynesil'de şüpheli bir şekilde ölen 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan'ın gazeteciler Canan Coşkun, Kazım Kızıl ve Tuğba Demir ile birlikte gözaltına alınıp hakim karşısına çıkarıldıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

 

 

'ACILI BABAYA VE GAZETECİLERE GÖZDAĞI VERİYORLAR'

Tepkisini Twitter'dan paylaştığı mesajlarla dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Rabia Naz'ın akıbetini araştıran babasına yapılan muamele içler acısıdır. Acılı babayı daha önce akıl hastanesine yatırmak isteyenler bugün gözaltına alarak adeta gözdağı vermektedirler" dedi.

 

 

'SONUNA KADAR TAKİPÇİSİYİZ'

Rabia Naz’ın şüpheli ölümü ile ilgili olarak acılı baba Şaban Vatan başta olmak üzere, gazetecilerin ve kamuoyunun susturulmaya çalışılmasını hiçbir aklın ve vicdanın kabul edemeyeceğini belirten Karamollaoğlu, "Herkes bilmeli ki bu konunun sonuna kadar takipçisiyiz" dedi.

 

 

'ADALET HERKES İÇİN LAZIM'

Saadet Partisi lideri, son paylaştığı mesajında adaletin herkes için lazım olacağına vurgu yaptı: 

"Açık bir şekilde ifade etmek istiyorum devlet adalet ile kaimdir, bugün ayarı bozulan kantar gün gelir sizi de tartar, hiç kimse unutmamalı ki adalet herkes için lazımdır." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar