Tarsus’ta fuhuşa sürüklenen T.A. ifade verdi

Tarsus’ta fuhuşa sürüklenen T.A. ifade verdi
Tarsus’ta kadınları uyuşturucu ve fuhuşa sürükleyen H.T.'nin telefon incelemesi sonucunda fuhuşa sürüklenen T.A. savcılıkta ifade verdi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde sebze-meyve paketleme fabrikasında elçi olarak çalışan H.T. ile fabrikada "kirve" olarak bilinen M.T. isimli kişilerin birçok kadını fuhuş ve uyuşturucuya sürüklediği ortaya çıkmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında H.T.'nin telefon incelemesi sonucunda fuhuşa sürüklenenlerden T.A.'nın 26 Kasım'da (Cuma) savcılıkta ifade verdiği belirtildi. T.A.,  ifadesinde telefon incelemesi sonucunda ortaya çıkarılan fotoğrafların kendisine ait olduğunu belirtti.

Öte yandan T.A.’nın, kendisinde bulunan M.T.'ye ait ses kayıtlarını da savcılığa verdiği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Mersin’in Tarsus ilçesinde sebze-meyve paketleme fabrikasında fuhuş ve uyuşturucu şebekesi ortaya çıkmıştı. T.A. adlı kadın da fabrikada elçi olarak çalışan H.T. ile "kirve" olarak bilinen M.T. tarafından uyuşturucu kullanmak zorunda bırakılarak, tehdit ve baskıya maruz bırakılmıştı.

Aynı zamanda T.A.’nın fotoğraf ve videoları çekilerek, fuhuşa sürüklenmişti.  Elazığ’da bulunan Kristal Gazino’da zorla alıkonulduğu ortaya çıkmış ve T.A. bulunduğu yerden kendi imkanlarıyla kaçarak yakınlarının yanına gelerek, polise ifade vermişti. İki aydır konuya dair inceleme yürütülürken, H.T.’ye ait telefon ve dijital materyallere incelenmek üzere el konulmuştu.(MA)

Öne Çıkanlar