Taciz ettikleri 4 liseli öğrenciyi minibüsle ezdiler

Taciz ettikleri 4 liseli öğrenciyi minibüsle ezdiler
Ankara'da Temel Y. ve 3 arkadaşı, 'laf atma' sebebiyle tartıştıkları liseli 5 kız öğrencinin üzerine minibüs sürdü. 4 lise öğrencisinin yaralandığı olayda kaçan 4 kişi gözaltına alındı.

Ankara'da 4 şüpheli, sözlü tacizde bulundukları liseli kız öğrencilerin üzerine araçlarını sürerek 4 öğrenciyi yaraladı.

Olay, Çankaya ilçesinde meydana geldi. Dikmen Caddesi'nde yol üzerinde sarımsak satan Temel Y. ve arkadaşları, okul çıkışı evlerine gitmekte olan liseli 5 kız öğrenciye laf attı.

Kısa süreli tartışmanın ardından lise öğrencileri, otobüs durağına geçti. Bu sırada Temel Y. ve arkadaşları, minibüsü kaldırıma çıkan öğrencilerin üzerine sürdü.

Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen olayda minibüsün çarptığı öğrencilerden E.Y., S.S.Ö., S.Ü. ve K.Y. düşerek, hafif yaralandı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öğrenciler hastaneye kaldırılırken, Temel Y. ve arkadaşları minibüsle kaçtı. Polisin yaptığı çalışma sonucu kaçan Temel Y. ve 3 arkadaşı yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın görgü tanığı Eren Şahin, olayın okul çıkışında cadde üzerinde meydana geldiğini belirterek, "Minibüste sarımsak satan kişiler, kızlara laf attı. Kızlarla o çocuklar arasında yolun bu tarafında tartışma çıktı, küfürleşmeler oldu. Daha sonra kızlar eve gitmek için yolun karşısındaki durağa geçti. Bu kişiler de 5 kızın üzerine minibüsü sürdü. Daha sonra sürücü minibüsle kaçtı. Minibüste bulunan diğer kişiler ise yaya olarak kaçtı. Kızlara biz müdahale ettik" dedi. (DHA)

Öne Çıkanlar