'Suikast listesindesiniz' tebligatı alan İYİ Partili Kavuncu’dan açıklama

'Suikast listesindesiniz' tebligatı alan İYİ Partili Kavuncu’dan açıklama
Emniyet'in 'suikast listesinde olduğu' yönünde tebligat yaptığı İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu açıklama yaptı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, kendisine Emniyet tarafından gönderilen 'suikast listesinde olduğu' tebligatıyla ilgili konuştu. Kavuncu, şu anda bir koruması olduğunu belirterek, "Onu da İdari Mahkeme’nin kararıyla ancak alabildik, uzun bir süre uğraştık" dedi.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, geçen cumartesi günü İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun kapısına iki polisin gittiğini ve kendisine bir suikast listesinde isminin geçtiğini söylediğini yazdı.

Tebligata ilişkin olarak T24’e konuşan Kavuncu, "Tebligatta, galiba Tekirdağ’da yakalanan bir PKK’lının yapmış olduğu beyan üzerine böyle bir duyum alıyor emniyet. Yapması gereken, yaptı, bizi bilgilendirdi. Biz de tedbirli hareket ediyoruz" açıklamasını yaptı.

'ŞU ANDA BİR KORUMAM VAR'

Şu anda bir korumasının olduğu bilgisini aktaran Kavuncu, koruma kararı alınırken zorluk yaşadığını da belirtti.

Kavuncu, "Emniyet, öyle bir tebligatta bulundu geçen hafta. Biz bunu duyurmadık. Nasıl olduysa duyulmuş. Şu anda bir korumam var. Onu da İdari Mahkeme’nin kararıyla ancak alabildik, uzun bir süre uğraştık" dedi.

Öne Çıkanlar