Söyüncü Times'a konuştu: Alt ligden geldiğim için herkes beni seviyor

Söyüncü Times'a konuştu: Alt ligden geldiğim için herkes beni seviyor
Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü, Türkiye'de çok sevildiğini, bunun nedenin de alt ligdeki bir takımdan Avrupa'ya transfer olması olduğunu söyledi.

Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü, Times'tan Henry Winter'a özel bir röportaj verdi.

Çağlar, Premier League'de oynamaktan gurur duyuyorum ama Türkiye'deki taraftar yoğunluğu diğer birçok yerden farklı. Orada her yıl desibel rekoru kırıyorlar. Tribünde birinin oturması nadirdir. Türkiye'de bambaşka bir fanatizm var" dedi.

'BEŞİKTAŞ'TA OYNAYARAK GELSEYDİM, BENİ SADECE BEŞİKTAŞLILAR SEVERDİ'

"Türkiye'de çok seviliyorum" diyen Çağlar, "Altınordu'dan değil de Beşiktaş'ta oynayarak gelseydim, beni sadece Beşiktaşlılar severdi. Ama 2. Lig takımından geldiğim için beni herkes seviyor" ifadelerini kullandı.

'TUVALETLERİ TEMİZLİYOR, YERELERİ SİLİYOR, BULAŞIKLARI YIKIYORDUK'

Futbola başlayıp Altınordu'ya katıldığı zamanlardan bahseden başarılı stoper, "11 yaşında evi terk etmek çok üzücüydü. Geceleri ağlıyordum. Bazı oyuncular antrenmandan sonra evlerine gidiyordu. Yurtta 25 kişi kalıyorduk ve çok çalışıyorduk. Tuvaletleri temizliyor, yerleri siliyor, bulaşıkları yıkıyorduk. Hayatı öğrendik." dedi.

'ALLAH YARDIMCIMIZ OLUYOR'

"Günde beş vakit namaz kılmaya çalışıyorum" ifadelerini kullanan Söyüncü, "Ramazan'da ilk günler biraz zor geçiyor ama Allah yardımcımız oluyor. Çocukluğumdan beri oruç tutuyorum, hayatımın bir parçası" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar