Soylu'nun bu kez de uyuşturucu kaçakçılığından tutuklanan Akat'la görüntüleri ortaya çıktı

Soylu'nun bu kez de uyuşturucu kaçakçılığından tutuklanan Akat'la görüntüleri ortaya çıktı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu kaçakçılığından suçlanarak tutuklanan L’ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat'la fotoğrafı çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu kez de uyuşturucu kaçakçısıyla fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medya da gündem olan fotoğrafta Soylu, L’ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat'la görüntülendi.

111 KİLOGRAM KOKAİN ELE GEÇİRİLMİŞTİ

Kolombiya-Panama-ABD-Almanya ve son olarak Türkiye'ye gelecek olan, alıcı bölümünde Süleyman Y. yazılı kargo, Alman Federal Gümrük İrtibat Bürosu tarafından şüpheli olarak değerlendirildi ve havalimana 20-26 Kasım 2021 tarihlerinde gelen iki ayrı kargo üzerinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemelerde toplam 111 kilogram siyah kokain tespit edildi. Türkiyeli makamlarla paylaşılan bilgi üzerine, Eski Türk-Amerikan İşadamları Derneği Başkanı ve L'ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat, kokain kaçakçılığından tutuklandı.

Söz konusu Ali Osman Akat'la AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın da fotoğrafı ortaya çıktı

SUÇLULAR ALBÜMÜ

Duvar'da yer alan habere göre; Süleyman Soylu bu yıl ocak ayında da Brezilya'da özel uçakta 1,3 ton kokain ele geçirilmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan iş insanı Şeyhmus Özkan ile de görüntülenmişti.

Daha önce de Soylu'nun ABD'nin talebiyle 'kara para aklama' suçlamasıyla Avusturya'da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın özel jetini kullananlar arasında olduğu ortaya çıkmış ve uçağa binerken çekilen görüntüleri yayınlanmıştı.

Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yan yana çekilmiş fotoğrafının ortaya çıkması da gündeme oturmuştu.

Süleyman Soylu'nun, geçmişte Suriye'deki El Nusra Cephesi ile yan yana savaşan 2. Sahil Tümeni'nden Emrah Çelik ile de fotoğrafı yayınlanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar