Sosyal medyada '2 liralık lahmacun' tartışması

Sosyal medyada '2 liralık lahmacun' tartışması
Sosyal medyada bir yurttaş 2 TL'ye lahmacun yediği yönünde bir paylaşımda bulununca, "Domatesle marulu yıkarken harcanan su bile iki lira" diyerek eleştirildi.

Sosyal medyada bir yurttaş, 2 TL'ye lahmacun yediği yönünde bir paylaşımda bulundu. Lahmacunun fiyatı ve tadından memnun olduğunu belirten yurttaşa kullanıcılar, "Bir yanlışın var, 2 TL'ye lahmacun mu satılır?" sorusunu sorarak eleştiride bulundu.

Seyyar satıcıdan 2 TL'ye lahmacun satın alan kuişi lahmacunun hazırlandığı sırada videoya da kaydetti.

Yaşadığı deneyimi sosyal medya üzerinden paylaşarak, lahmacunun son derece lezzetli olduğunu belirten kişiye eleştiriler yağmaya başladı.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA ÇIKTI

Lahmacunun 2 lira olduğunun duyulmasıyla sosyal medyada konuyla ilgili tartışma başladı. Çok sayıda kullanıcı, "Bir yanlışın var, 2 TL'ye lahmacun mu satılır" diye eleştiride bulundu.

DESTEK ÇIKANLAR DA VAR

Ancak karşı yorumlar da geldi. Bazı vatandaşlar, aynı lahmacundan kendilerinin de tattığını ve lahmacunun lezzetli ve temiz olduğunu dile getirdi. Yorumla arasında "Domatesle marulu yıkarken harcanan su bile iki lira" ve "İki lirayı yesen daha sağlıklı olur" gibi ifadeler büyük beğeni aldı.

 

Öne Çıkanlar