Sokak köpeği kitap kurdu çıktı

Sokak köpeği kitap kurdu çıktı
Sokak köpeğinin kitapçıya girip ağzında bir kitapla çıktığı görüntüler güvenlik kamerasına yakalandı.

YAŞAM - Köpekler gerçekten sonsuz sevgi ve eğlence kaynağıdır ve bazen yaptıklarıyla bizi şaşırtırlar. Brezilya'nın Novo Hamburgo kentinde bir kitapçıda yaşanan olayda izleynleri şaşırttı. İnfiniti adlı kitapçının güvenlik kameraralarına yakalanan görüntülerde, kitapçıya girip raftan bir kitap alan köpek kimse farketmeden ağzında kitabıyla dışarı çıkıyor. Bir süre sonra bir adam elinde bir kitapla içeri giriyor, muhtemelen köpeğin 'ödünç aldığı' kitabı kasadaki görevliye geri vererek durumu açıklıyor.

Şaşırtıcı olan işin diğer sürpriz kısmı ise, köpeğin 'ödünç aldığı' kitabın isminin "Günün görevi" (Days of Abandonment) olması ve konusunun fakir ve aç hayvanların yaşam koşullarını anlatması! Bu garip tesadüf olayı çok daha ilginç kılınca kitabevi, üzerinde diş izleri olan bu kitabı anı olarak saklmaya karar vermiş.

Tüm bu olaylardan sonra köpek sahiplenilmiş ve artık sokaklarda yaşamıyor. Sosyal medyadaki paylaşımlar sonunda o artık ünlü bir köpek ve insanlar onunla resim çektirmeyi seviyorlar.

 

 

Öne Çıkanlar