Şişli'de kafede silahlı çatışma: 1 ölü 1 yaralı

Şişli'de kafede silahlı çatışma: 1 ölü 1 yaralı
İstanbul'da bir kafede oturan iki silahlı grup arasında çıkan çatışmada 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise yaralandı, yaralı kişi olay yerinden kaçtı.

HABER MERKEZİ-  İstanbul Şişli'de bir otelin kafesinde oturan gruba dışardan gelen 4 kişi oldukları söylenen başka bir grup silahla ateş etti. Kafedeki grubun da karşılık vermesi üzerine silahlı çatışmaya dönüşen olayda 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

DHA'ya göre olay saat 21.30 sıralarında Şişli Kuştepe Mahallesi Galata Deresi Caddesi'nde bulunan bir otelin kafesinde gerçekleşti. İddiaya göre kafede oturan bir guruba, ellerinde silahlar olan 4 kişi ateş etmeye başladı. Kafedeki gurubunda karşılık vermesiyle silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada kafeye gelen 4 kişiden biri olan Kaan Özcan (26) vurularak yere düştü. Özcan'ın yaşamını yitirdiği öğrenildi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi ise yaralanmasına karşın yaralı olarak olay yerinden kaçtı.

ÇOK SAYIDA MERMİ BULUNDU

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Özcan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri otelin bulunduğu sokağın ve kafenin önüne şerit çekerek delil incelemesi yaptı.Yapılan İncelemede olay yerinde bir silah ve çok sayıda mermi kovanı bulundu. Polis çatışma sonrası olay yerinden kaçan 2 grupta bulunan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar