Sezen Aksu için suç duyurusunda bulunan grup ölüm tehditleri savurdu

Sezen Aksu için suç duyurusunda bulunan grup ölüm tehditleri savurdu
15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu adlı grup, suç duyurusunda bulunduktan sonra, "Şehitlerimize laf söyletmeyeceğiz. Dillerini keseceğiz, beyinlerine sıkacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dilini keseriz' diyerek hedef gösterdiği sanatçı Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulunan bir grup, Çağlayan Adliyesi önünde tehdit dolu bir açıklama yaptı.

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu üyelerinin açıklamasında Sezen Aksu için "Köksüz, adına minik serçe dediğimiz, aslında Adem aleyhisselamı yoldan çıkaran şeytanın yolundan giden…" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca, "Şehitlerimize asla laf söyletmeyiz. Bundan sonra söyletmeyeceğiz. Onlara laf söyleyenlerin dillerini keseceğimizi buradan ilan ediyoruz. İçişleri Bakanımızın da dediği gibi, ‘Beyinlerine sıkacağız, kafalarına. İnlerinde hepsini ezeceğiz. Dağda, PKK’yı Kandil’de nasıl eziyorsak, onları savunanlara da bunu bir defa daha söylüyoruz" gibi ifadeler kullanıldı.

Açıklamada "Bugünden sonra dinimize, imanımıza, mukaddesatımıza dil uzatanlar bilsinler ki artık eski Türkiye yok. Allah ayetinde şöyle buyurmaktadır: 'Bu din Alllah'ındır. Küfür ve iman kıyamete kadar savaşacaktır.' Biz de iman tarafındayız. Bu imanın serhadlarıyız, neferleriyiz. Bizim neslimizin sonu gelmeden bu din çökmeyecektir" denildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar