'Çocukları öldürülen Emine Şenyaşar'ın her gün önünden geçen savcılar, bayramda annelerinin elini öpecek'

'Çocukları öldürülen Emine Şenyaşar'ın her gün önünden geçen savcılar, bayramda annelerinin elini öpecek'
Adliye önünde 485 gündür adalet bekleyen Şenyaşar ailesi, ‘Her gün annenin önünden geçen savcılar, bayramda annelerinin elini öpecekler’ mesajı verdi.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2028 seçimleri sürecinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın katliamda sorumluluğu olanların cezalandırılması talebiyle Urfa Adliyesi önündeki Adalet Nöbeti 485’inci gününe girdi.

Sabahın erken saatlerinde Suruç’ta bulunan evlerinden Urfa Adliyesi önüne gelen aile, bugün de adliye merdivenlerinde nöbetlerini başlattı.

Aile sosyal medya hesabından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi, AKP Urfa İl Başkanlığı ve Urfa Valiliği’ni etiketleyerek şu mesajı paylaştı: "Adı: Emine Şenyaşar, Yaşı: 66. İki oğlu eşi hastanede katledildi. 4 yıldır davada gizlilik kararı var. Bir oğlu 4 yıldır hücrede. Her gün annenin önünden geçen savcılar bayramda annelerin elini öpecekler!"

Öne Çıkanlar