Şenyaşar ailesi yargıya seslendi: Daha kaç yıl ‘adalet’ diye haykırmalıyız?

Şenyaşar ailesi yargıya seslendi: Daha kaç yıl ‘adalet’ diye haykırmalıyız?
AKP’li vekilin koruma ve yakınlarının saldırısında ölen aile fertleri için ‘adalet’ mücadelesi veren Şenyaşar ailesinin nöbeti 314'üncü gününe girdi.

Urfa’da yaşayan Şenyaşar ailesi, 24 Haziran 2018 seçimlerinde AKP’lilerin ‘esnaf ziyareti’ sırasında çıkan olaylarda yaşamını yitiren aile fertleri için ‘adalet’ mücadelesini sürdürüyor.

Suruç’ta 14 Haziran 2018’de AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti 314'üncü gününde girdi. Aile, hafta sonu olması nedeniyle nöbetlerini Suruç’taki evlerinde sürdürüyor.

ADALET BAKANINA SESLENDİLER: DAHA KAÇ YIL HAYKIRMAMIZ LAZIM?

Sosyal medya hesaplarından bir mesaj paylaşan aile, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Hakimler Savcılar Kurulu Birinci Daire Başkanı Halil Koç ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan’ın hesaplarını etiketleyerek şöyle seslendi: "Adalet için sembol olan anne; hastanede katledilen ailesi ve tek hücrede tutuklu bulunan evladı için, daha kaç gün veya kaç yıl haykırmalı ‘adalet’ diye." 

Öne Çıkanlar