Şenyaşar ailesinden adil yaşam mesajı

Şenyaşar ailesinden adil yaşam mesajı
AKP’lilerin saldırısında ölen aile fertleri için Urfa Adliyesi önünde 476 gündür nöbet tutan Şenyaşar ailesi ‘Her şey adaletli bir Türkiye için’ mesajı verdi.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018’de AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önündeki Adalet Nöbeti 476’ncı gününe girdi.

Anne Emine Şenyaşar’ın sağlık sorunları nedeniyle gelemediği nöbeti oğlu bugün Ferit Şenyaşar sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde Suruç’ta bulunan evlerinden adliye önüne gelerek "Şenyaşar ailesi adalet köşesi" olarak anılan alanda nöbeti başlatan Ferit Şenyaşar, adliyeye yolu düşenlere dava hakkında bilgi veriyor.

Aile sosyal medya hesabından Urfa Valisi Salih Ayhan ve Adalet Bakanlığı'nı etiketleyerek "9 Mart'ta nöbet yerimize 100 TL yakıt alarak 3 sefer gidip geliyorduk. Bugün 100 TL yakıtla nöbet yerimize ulaşamıyoruz. Biz de çareyi minibüste bulduk. Her şey adil bir yaşam için. Her şey adaletli bir Türkiye için" mesajı paylaştı.

Öne Çıkanlar