'Emine Şenyaşar bu ülkenin vatandaşı değil mi, neden görmüyorlar?'

'Emine Şenyaşar bu ülkenin vatandaşı değil mi, neden görmüyorlar?'
AKP’lilerin saldırısında ölen eşi ve çocukları için Urfa Adliyesi önünde 479 gündür nöbet tutan Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ın adalet arayışı sürüyor.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2018 genel seçimleri sürecinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, sorumluların cezalandırılması talebiyle Urfa Adliyesi önündeki Adalet Nöbeti 479'uncu gününe girdi. Sabah saatlerinde Suruç’ta bulunan evlerinden Urfa Adliyesi önüne gelen aile, bugün de nöbeti başlattı.

Aile, "Adalet nöbetimiz 479’uncu gününde devam ediyor. Ya adalet ya da ölüm beni buradan kaldıracaktır" dövizleri açarak, adliyeye girenlere dava hakkında bilgi veriyor.
BAKANLIKLARA SESLENDİLER: EMİNE ŞENYAŞAR BU ÜLKENİN VATANDAŞI DEĞİL Mİ?

Aile sosyal medya hesabından da Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın Urfa'da bir sağlık emekçisinin saldırıya maruz kalmasına dair yaptıkları açıklamaları paylaşılarak, "Urfa'da yaşanan usulsüzlükler ve hukuksuzluklarla ilgili açıklama yapıyorlar. Neden Urfa Adliye kapısında 479 gündür nöbet tutan bu anneyi görmüyorlar. Anne bu ülkenin vatandaşı değil mi?" diye soruldu.

Öne Çıkanlar