Şenyaşar ailesi: Anneler ağladığı sürece hiçbir sorun çözülmez

Şenyaşar ailesi: Anneler ağladığı sürece hiçbir sorun çözülmez
Adalet mücadelesini sürdüren Şenyaşar ailesi, Cumartesi Annelerinin 899 haftadır sürdürdüğü eylemlere dikkati çekerek, ‘Türkiye'de anneler ağladığı sürece hiçbir sorun çözülmez’ dedi.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile katliamdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021 tarihinde başlattığı Adalet Nöbeti 467’nci gününde devam ediyor.

Hafta sonu olması nedeniyle Suruç ilçesinde bulunan evlerinde nöbeti devam ettiren aile, sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştı. Aile, kayıpların akıbetini sormak ve faillerin yargılanması talebiyle 899 haftadır eylem yapan Cumartesi Anneleri’nin bu haftaki eylemine dikkati çekmek için "CumartesiAnneleri899Hafta" hashtag ile "Türkiye bir hukuk devletidir. Hukuk devletinde adalet mutlaktır, direnerek geri getireceğiz. Türkiye'de anneler ağladığı sürece hiçbir sorun çözülmez" mesajı paylaştı.

Öne Çıkanlar