Hemşire Şebnem Köker'in ölümüne ilişkin keşif yapıldı

Hemşire Şebnem Köker'in ölümüne ilişkin keşif yapıldı
İstanbul'da hemşire Şebnem Köker'in ölümüne ilişkin yapılan keşif kapsamında cansız bir manken pansiyonun üçüncü katından aşağıya bırakılarak, düştüğü anlar ve yer kaydedildi.

İstanbul Kadıköy'de Haziran 2021’de bir pansiyonun üçüncü katından düşerek hayatını kaybeden hemşire Şebnem Köker'in (29) ölümüne ilişkin soruşturmada savcılık olay yerinde keşif yaptı. Keşif anlarına ait cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmayla ilgili yapılan keşif kapsamında cansız bir manken pansiyonun üçüncü katından aşağıya bırakıldı. Bu sırada bir kişi cep telefonu kamerasıyla kayıt alarak, cansız mankenin düştüğü anlar ve yer kaydedildi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca tamamlanan soruşturmanın ardından hazırlanan iddianamede Şebnem Köker’in ölümüne ilişkin sorumlu tutulan sanık Timuçin Bayhan’ın "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.

Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde geçtiğimiz günlerde görülen duruşmada ise tutuksuz sanık Timuçin Bayhan üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek kendisinin uyuduğu sırada Köker’in aşağıya atladığını iddia etmişti.

Mahkeme ara kararında sanık Bayhan’ın tutuklu yargılanma talebini reddetmişti. (DHA)

Öne Çıkanlar