Sarallar operasyonunda MHP'li MYK Üyesi Şahin Gürz gözaltına alındı

Sarallar operasyonunda MHP'li MYK Üyesi Şahin Gürz gözaltına alındı
Sarallar Suç örgütüne yönelik operasyonda MHP MYK Üyesi Şahin Gürz'ün de gözaltına alınan isimler arasında olduğu öğrenildi.

İstanbul’da liderliğini kamuoyunda Alaattin Saral olarak bilinen İlyas Saral ile Ertan Acar’ın yaptığı ve nitelikli yağma, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi birçok suça karıştığı belirlenen Sarallar grubuna operasyon düzenlendi.

İstanbul merkezli 13 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Beşiktaş yöneticisi Erdal Acar ile İlyas Saral’ın da aralarında olduğu 117 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca 46 ruhsatsız tabanca, 55 şarjör, 6 av tüfeği, kalem şeklinde suikast silahı, bin fişek, çelik yelek ile çok sayıda çek, senet, dijital malzeme, 900 bin dolar ve 413 bin euro ele geçirildi.

Halktv.com.tr'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, gözaltına alınan isimler arasında MHP MYK Üyesi Şahin Gürz'ün de olduğunu öğrenildi. Şahin Gürz aynı zamanda Haliç Üniversitesi Rektör Danışmanı olarak da görev yapıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar