Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmalarında bu akşam PSG, Alman ekibi Bayern Münih'i ağırlarken, Chelsea evinde Porto ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmalarında 'Erken final' olarak yorumlanan PSG ile Alman devi Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Bayern, ilk maçta kendi sahasında 3-2 kaybetmesine rağmen tur için iddialı. İngiliz ekibi Chelsea ise, deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto'yu 2-0'lık skorla geçerek yarı final kapısını aralamayı başarmıştı. 

BAYERN'İN UMUDU VAR 

Bayern'in deneyimli kalecisi Manuel Neuer, maç öncesinde yaptığı açıklamada PSG'nin defasn hattında sorunlar yaşadığına dikkat çekerek, "Kafa olarak sakin kalmalı ancak kalbimizde ateşe sahip olmalıyız. Maça doğru şekilde yaklaşmalıyız. Sakinliğimizi korumalı, hücum futbolu oynamalı ve onları baskı altında bırakmalıyız. Geride sorunları var. Münih'te elde ettiğimiz şansları yeniden yaratabilirsek o zaman başarabiliriz" ifadelerini kullandı. 

Takımın teknik direktörü Hansi Flick ise verdiği röportajda, "Bir maçımız daha var ve her şeyimizi vereceğiz. Amacımız hala yarı finale yükselmek. Umuyorum o fırsatları yeniden yaratacak ve onları kullanacağız" dedi.

Paris Saint Germain ve Bayern Münih, çeyrek final ikinci maçı için Parc de Princes'te, 22.00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma BeınSports'dan canlı yayınlanacak. 

CHELSEA AVANTAJLI 

Gecenin bir diğer karşılaşmasında ise Chelsea, Porto'yu ağırlayacak. İki takım arasında ilk oynanan mücadelede Chelse deplasmanda rakibini 2-0'lık skorla geçmeyi başarmış ve evine avantajlı dönmüştü. 

Karşılaşma bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Öne Çıkanlar