Şampiyonlar Ligi'nde erken final

Şampiyonlar Ligi'nde erken final
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final heyecanı bu akşam oynanacak iki karşılaşma ile devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi’nin iki devi Bayern Münih ve PSG çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geliyor. İkili rekabette Bayern Münih’in üstünlüğü bulunsa da PSG güçlü kadrosuyla bu zinciri kırmak istiyor. 

İki takım arasında oynanan son 4 maçta 3 kez Bayern Münih galip gelirken 1 karşılaşma da PSG’nin üstünlüğü ile sona ermişti. İki ekip geçtiğimiz yıl finalde karşılaşmış, gülen taraf Alman ekibi Bayern Münih olmuştu. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen iki takımın karşılaşması, "Erken final" olarak yorumlanıyor. 

BAYERN MÜNİH 7’DE 7 YAPTI

İki takımın bireysel performanslarına bakıldığında ise Bayern Münih’in son 7 maçında 7 galibiyet elde ettiği görülüyor. Konuk takım PSG ise son 5 maçında sadece 2 kez kazandı 2 kez de kaybetti.

BAYERN MÜNİH-PSG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesi 7 Nisan 2021 Çarşamba günü Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Müsabaka TSİ saat 22:00’de başlayacak. 

Gecenin bir diğer karşılaşmasında ise Porto – Chelsea ile eşleşecek, maç 22:00'da Bein Sports 3 ekranlarında yayınlanacak.

Dün akşam oynanan diğer çeyrek final eşleşmelerinde ise Real Madrid, Liverpool'u 3-1, Manchester City de Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar