Salgın tedbirlerinin hiçe sayıldığı kongreye katılan AKP'li vekil Corona'ya yakalandı

Salgın tedbirlerinin hiçe sayıldığı kongreye katılan AKP'li vekil Corona'ya yakalandı
AKP’li İsmail Tamer, kalabalık görüntülerle kamuoyunun eleştirisine neden olan AKP 7. Olağan Kongresine katılmış ve eski bakanlardan Taner Yıldız ile fotoğraf çektirmişti.

AKP kongresine katılan Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Coronavirus’e (Covid-19) yakalandığını duyurdu.

AKP'nin salgına rağmen 24 Mart tarihinde gerçekleştirdiği kongrede, pandemi tedbirlerinin hiçe sayıldığı kalabalık görüntüler tepkilere neden olmuş ve Türkiye'nin dört bir yanından onlarca otobüsle yüzlerce partili başkente taşınmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kongre salonu önünde toplanan yüzlerce partiliye seslenmesi ve fiziki mesafe kurallarının çiğnenmesi kamuoyunun tepkisini çekmişti. Salgın gerekçesiyle her türlü eylem ve etkinliğe yasak getiren AKP'nin Grup Başkanvekili Cahit Özkan, kendilerinin salgın tedbirlerini çiğnemesine ise 'Yatay çekimde üst üste görünüyorlar ama arada mesafe var' ifadeleriyle savunmuştu.

Kalabalık nedeniyle tepki çeken kongreye katılan isimlerden biri olan AKP'li İsmail Tamer, Covid-19’a yakalandığını duyurdu. Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığını söyleyen Tamer, kendisiyle temaslı durumda olanların test yaptırmasını istedi.

Tamer, salgına yakalandığını "Bu günkü yaptırdığım Covit 19 test’im pozitif çıktı. Bir hafta öncesinde benimle görüşen tüm arkadaşlarımızın test yaptırmalarını özellikle istirham ediyorum . Ankara Şehir Hastane yattığımı belirtir dualarınızda olmam arzusuyla kamuoyuna duyururum" sözleriyle duyurdu.


ESKİ BAKANLA FOTOĞRAF ÇEKMİŞTİ

AKP’li İsmail Tamer 24 Mart tarihinde yapılan ve kalabalık görüntülerle kamuoyunun eleştirisine neden olan AKP 7. Olağan Kongresine katılarak eski bakan Taner Yıldız ile fotoğrafını paylaşmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar