Sakarya'da ebe ve hemşire hasta yakını tarafından darbedildi

Sakarya'da ebe ve hemşire hasta yakını tarafından darbedildi
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorla tartışan hasta yakını, araya girmeye çalışan ebe ve hemşireyi darbetti.

Geçtiğimiz hafta, Konya'da Doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesine yönelik tepkiler sürerken, yine çalışanlarına yönelik saldırı haberleri geliyor. 

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniğinde tedavi gören bir hasta yakını doktorla tartıştı, ebe ve hemşireyi darbetti. Sağlık çalışanları hasta yakınından şikayetçi oldu. Polis ekiplerince karakola götürülen hasta yakını ile sağlık çalışanlarının ifadesine başvuruldu.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü, "Son olarak bugün SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniğimizde iki sağlık çalışanımızın darbedilmesini de esefle kınıyoruz. İşi insanlara şifa dağıtmak olan hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet eylemlerinin sonuna kadar takipçisiyiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sakarya'da görevli ortopedi doktorunu sosyal medya üzerinden tehdit ettiği öne sürülen kişinin de polis ekiplerince ifadesi alındı. 

Öne Çıkanlar