Şahan Gökbakar: O bembeyaz saçlı doktoru yere düşmüş görünce, insanın gözleri doluyor

Şahan Gökbakar: O bembeyaz saçlı doktoru yere düşmüş görünce, insanın gözleri doluyor
Komedyen Şahan Gökbakar, Taksim Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmak isteyen İstanbul Tabip Odası üyelerine polisin müdahalesinde yaşananlara tepki gösterdi.

Türk Tabipler Birliği (TTB) başta olmak üzere sağlık emek ve meslek örgütleri kasım ayından beri ekonomik haklar, özlük haklar, etkin bir sağlıkta şiddet yakası, çalışma koşullarına dair iyileştirmeler, 5 dakika muayene dayatmasının sonlandırılması, tıp fakültelerindeki eğitimin niteliğinin artırılması gibi çeşitli taleplerle iş bıraktı.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Taksim Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmak isteyen İstanbul Tabip Odası üyelerine polis müdahale etti; müdahale sırasında 89 yaşındaki Op. Dr. Erdinç Köksal yere düştü.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN TEPKİ 

Sağlık emekçilerine yönelik polis müdahalesine ve Köksal'ın yere düşürülmesine siyasetçi, gazeteci ve sanatçılardan tepki gelirken; komedyen Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile polislere tepki gösterdi. 

Gökbakar, "Atatürk anıtına çelenk koyarak Tıp Bayramını kutlamak isteyen yaşlı başlı profesörlere izin vermeyen zihniyeti anlayamıyor ve kabul edemiyorum. O bembeyaz saçlı doktoru yere düsmüş görünce, insanın gözleri doluyor. Ne denir ki... Utanıyor insan, utanmayanlar yüzünden" diye yazdı. 

Gökbakar'ın paylaşımı şöyle: 

Öne Çıkanlar