Sabah yazarından gazetesine: İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak

Sabah yazarından gazetesine: İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak
'Baş sayfa İmamoğlu... Tüm ama tüm köşe yazarları söyleşmiş gibi İmamoğlu yazmış. Öyle bir görüntü var ki, İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak.'

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşe yazısında gazetesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı haberler nedeniyle eleştirdi. Uluç, "Baş sayfa İmamoğlu... Tüm ama tüm köşe yazarları söyleşmiş gibi İmamoğlu yazmış. Öyle bir görüntü var ki, İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak" diye yazdı.

İstanbul'daki sel felaketini ‘İmamoğlu'nun tatili’ üzerinden gören Sabah gazetesini eleştiren Uluç, "100 yılda bir olacak Allahın Rahmeti'nin hesabı, 3 günlük başkandan mı sorulur, yoksa ondan evvel bu kenti 17 yıl yöneten Kadir Topbaş'dan mı" diye sordu.

Uluç, 'En korkulan adam, Ekrem İmamoğlu!' başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Gazetemi yaydım masama..

Baş sayfa İmamoğlu..

Çeviriyorum.. Tüm ama tüm köşe yazarları söyleşmiş gibi İmamoğlu yazmış. Öyle bir görüntü var ki, İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak..

Oysa daha dün, lider, Başkan Erdoğan, Mevlana'yı, bilmezseniz, Sezen'i bilirsiniz..

'Dünle beraber gitti cancağzım, Ne kadar söz varsa düne ait Şimdi yeni şeyler söylemek lazım..' Sanki 23 Haziran seçimi öncesi gibi dün baştan sona İmamoğlu yazmanın sebebi ne, peki?

İstanbul 100 yılda bir olacak bir yağmur afeti yaşamış.

Bazı semtleri sular basmış..

İmamoğlu da bayram tatilindeymiş..

Yani 100 yılda bir olacak Allahın Rahmeti'nin hesabı, 3 günlük başkandan mı sorulur, yoksa, ondan evvel bu kenti 17 yıl yöneten Kadir Topbaş'dan mı?.

El insaf?.

Yahu 17 yılda bu gazetede Kadir Topbaş hakkında çıkan haber ve yorumları toplayın..

Temmuz 1, Ağustos yarım, 1.5 aylık başkan İmamoğlu için yazılanların dörtte biri olmaz..

Arkadaşlar bu ne telaş?.

Bu yaptıklarınızla İmamoğlu'na sağladıklarınızı, tüm CHP, tüm Millet İttifakı gerçekleştiremez..

Seçimlerde 14 bin fark, niye tekrarda 800 bine çıktı?. Çünkü iktidar sözcüleri ve yandaşları öyle yanlış taktikle konuştular, yazdılar, adamı öyle mağdur duruma düşürdüler ki, hiç oy vermeyenler bile sandık başına koştu. İlk seçimde İmamoğlu'na vermeyenler bile ona oy attı.

Şimdi ayni hatayı fazlasıyla yapıyorsunuz..

İmamoğlu'nu bu kadar gündemde, hem de her gün, gündemin zirvesinde tutar, onu ‘Tek konu’ yaparsanız, adını hiç duymayacak olanlar da duyar, duymakla kalmaz, ezberler..

Ezberlemekle de kalmaz, ‘Sen neymişsin ve İmamoğlu’ demeye başlar!.

Sonra?.

Onu da siz düşünün!."

Öne Çıkanlar