Röportajda '4 bin 800 lira' kazanıyorum dedi, sonrasında Almanya'da yaşadığını itiraf etti

Röportajda '4 bin 800 lira' kazanıyorum dedi, sonrasında Almanya'da yaşadığını itiraf etti
Bir sokak röportajında, 'Aylık kazancım 4 bin 800 TL, ekonomi çok iyi, iktidar değişmesin' diyen kişi, kayıttan çıkılınca 27 bin lira gelirinin olduğunu ve Almanya'da yaşadığını söyledi.

Sokak Kedisi isimli YouTube kanalının İzmir'de yaptığı röportajda ekonominin iyi olduğunu söyleyen ve aylık kazancının 4 bin 800 lira olduğunu belirten kişi, röportajın sonunda "Aylık gelirim 27 bin lira, Almanya'da yaşıyorum" dedi. 

"Ayağını yorganına göre uzatanların" asgari ücretle geçinebileceğini söyleyen bu kişi, babasının evinde kaldığını ve aylık 4 bin 800 lira geliriyle rahat bir şekilde hayatını idame ettirebildiğini söyledi.

İzmir'de kira fiyatlarının yüksek olduğu söylenince Balıkesir'de yaşadığını ve orada kiraların 700-800 lira olduğunu ifade eden şahıs, "İktidar değişikliği ister misiniz ?" sorusuna ise "İstemem, kendim için konuşacak olursam her şey çok güzel gidiyor. Ben iyi görüyorum" yanıtını verdi. 

Aynı kişi, röportaj bittikten sonra kayıttan çıkılıp çıkılmadığı sordu ve kendisiyle konuşan Ebru Uzun'un yanına gelerek Almanya'da yaşadığını ve gelirinin 27 bin TL olduğunu itiraf etti. İtirafın ardından röportajı yapan Ebru Uzun, "Neden yalan söylüyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. 

Öne Çıkanlar