Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, Katarlı mevkidaşıyla görüştü

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, Katarlı mevkidaşıyla görüştü
Erdoğan'ın Doha ziyareti kapsamında yapıldığı belirtilen görüşmede, iki ülkenin finans ve bankacılık alanlarındaki ilişkilerinin ele alındığı aktarıldı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun Katar’ın başkenti Doha’da mevkidaşıyla görüştüğü bildirildi.

Reuters'ın Katar devlet haber ajansından (QNA) aktardığı habere göre Kavcıoğlu, Katarlı mevkidaşıyla finans ve bankacılık alanlarındaki ilişkileri ele aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doha ziyareti kapsamında yapıldığı belirtilen görüşmede, iki ülkenin finans ve bankacılık alanlarındaki ilişkileri ve bu ilişkileri güçlendirmenin yollarının ele alındığı aktarıldı.

ERDOĞAN VE BAKANLAR KATAR’DA

Ekonomik iş birliğini geliştirme gerekçesiyle dün Erdoğan ve bazı bakanlar Katar’a gitmişti. Erdoğan’ın ziyaretine Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AKP Sözcüsü Ömer Çelik ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş bulunuyor. 

TBMM'de bütçe görüşmeleri başlarken Cumhurbaşkanı ve bakanların Katar'a gitmesi tepki çekmişti.

Öne Çıkanlar