Premier Lig'de günün sonuçları: Manchester United 4 golle mağlup

Premier Lig'de günün sonuçları: Manchester United 4 golle mağlup
İngiltere Premier Lig'de ikinci hafta bugün oynanan maçlarla başlarken, Brentford, Manchester United'ı 4-0 yendi.

İngiltere Premier Lig'de ikinci hafta başlarken, bugün 7 maç oynandı. Günün en çarpıcı sonuçlarından birinde, Brentford, sahasında Manchester United'ı 4-0 mağlup etti. Brentford, Gtech Community Stadı'nda Manchester United'ı ağırladı. Ev sahibi takım, rakibini Josh Dasilva (Dk. 10), Mathias Jensen (Dk. 18), Ben Mee (Dk. 30) ve Bryan Mbeumo'nun (Dk. 35) ilk devrede bulduğu gollerle yendi.

Brentford, bu galibiyetle 4 puana ulaştı. Manchester United ise Erik ten Hag yönetiminde çıktığı ikinci maçından da puan çıkaramadı. Öte yandan Brentford, Tottenham (Ekim 2020) ve Liverpool'dan (Ekim 2021) sonra bir Premier Lig karşılaşmasının ilk yarısında Manchester United'a 4 gol atan üçüncü takım oldu.

MANCHESTER CITY VE ARSENAL TAKILMADI

Son şampiyon Manchester City ise sahasında Bournemouth'u 4-0 yendi. Premier Lig'in 2. haftasında Manchester City, Etihad Stadı'nda Bournemouth'u ağırladı. Ev sahibi ekip, İlkay Gündoğan'ın 17, Kevin De Bruyne'nin 31, Phil Foden'ın 37 ve Jefferson Lerma'nın kendi kalesine 79. dakikada attığı gollerle 4-0 kazandı. Ligde ikide iki yapan Manchester City, 6 puana ulaştı.

Arsenal, Gabriel Jesus'un 2 gol, 2 asistle yıldızlaştığı maçta Leicester City'yi 4-2 mağlup etti. Ev sahibi Arsenal'ın gollerini, Jesus 23 ve 35, Granit Xhaka 55, Gabriel Martinelli 75. dakikada kaydetti. Leicester City'nin gollerini, William Saliba kendi kalesine (Dk. 53) ve James Maddison (Dk. 74) attı. İkinci lig maçından da galip ayrılan Arsenal, 6 puana yükseldi. Yeni transfer Gabriel Jesus, 2 gol 2 asistle oynadı

Günün sona eren diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Aston Villa-Everton: 2-1

Southampton-Leeds United 2-2

Brighton-Newcastle United: 0-0

Wolverhampton-Fulham: 0-0

Öne Çıkanlar